Test your knowledge of general culture and challenge your friends

Latest Version

Version
Update
Nov 14, 2023
Developer
Category
Google Play ID
Installs
1+

Quizomania GAME

Quizomania este cea mai nouă aplicație de quiz de cultură generală care vă va pune mintea la treabă și vă va oferi ore întregi de distracție captivantă. Indiferent dacă sunteți un maestru al triviai sau doar vă doriți să vă testați cunoștințele, Quizomania este alegerea perfectă pentru dvs.

Ce vă așteaptă în Quizomania:

Sute de întrebări cu niveluri diferite de dificultate, acoperind o gamă largă de subiecte, de la istorie și artă la știință și divertisment.
Posibilitatea de a vă măsura abilitățile împotriva prietenilor sau a altor jucători din întreaga lume, în timp real.
Modalități de joc multiple, inclusiv jocuri cu cronometru pentru provocări intense și moduri de antrenament pentru a vă îmbunătăți cunoștințele în mod relaxat.
Actualizări periodice cu întrebări noi, astfel încât să nu vă plictisiți niciodată.
Indiferent dacă sunteți într-un transport în comun, așteptați la coadă sau doar vă doriți să vă relaxați și să vă exersați mintea, Quizomania vă oferă distracție de neegalat și oportunitatea de a vă îmbunătăți cultura generală.

Descărcați Quizomania acum și deveniți maestrul triviai! Cu cât răspundeți corect la mai multe întrebări, cu atât veți urca pe clasamentul global și veți demonstra lumii că sunteți cu adevărat un Quizoman. Testați cunoștințele dvs. acum!
Read more

App APKs