Manicure, pedicure products store. Fast delivery from stock all over the country!

Latest Version

Version
Update
Sep 20, 2023
Developer
Category
Google Play ID
Installs
50,000+

NailsUp APP

Din cele mai vechi timpuri, femeile au pus accentul pe îngrijire și înfrumusețare. Foloseau tot ce le oferea natura, își foloseau imaginația și aveau rezultate excelente. Cu timpul, piața a înțeles nevoia aceasta a femeilor. Tehnologia a combinat cele mai bune ingrediente pentru a crea produse cosmetice tot mai eficiente și să aducă pe piață aparate și ustensile necesare în procesul de îngrijire și înfrumusețare.

NailsUp este mereu în pas cu noile tendințe și aduce constant articole noi pentru a se ridica la așteptările clienților, dar și pentru a întâmpina nevoile acestora. Ne-am propus să aducem în magazin, produse din diverse categorii pentru ca tu să găsești tot ce ai nevoie.

Înțelegem pasiunea ta pentru manichiura cu gel

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Unghiile trebuie să fie mereu îngrijite și aranjate. Însă timpul dedicat îngrijirii este tot mai scurt. Noroc cu tehnologia care este de partea femeilor. Există atât de multe variante de a avea manichiura impecabilă pe termen lung încât ai de unde să alegi varianta potrivită nevoilor tale.

Tocmai din acest motiv, magazinul nostru online cuprinde toate produsele necesare realizării unei manichiuri de excepție. Îți punem la dispoziție un kit de unghii cu gel începători, dar și un kit de unghii cu gel profesional, în funcție de nivelul tău de experiență. Kiturile comercializate la noi pot fi folosite pentru acasă, în confortul casei tale, însă sunt potrivite și într-un salon profesional. Cu ajutorul produselor noastre, poți crea manichiura perfectă, unghii cu totul deosebite.

Un kit de unghii cu gel cuprinde produsele necesare pentru a realiza o manichiură, nu minim de efort. Constant ne surprindem clienții cu cele mai bune promoții gândite cu atenție. NailsUp îți oferă posibilitatea de a alege cel mai potrivit kit de unghii, care include produse de calitate, ușor de utilizat, dar ideale pentru a avea manichiura simplă și elegantă, sau extravagantă, după bunul plac.

Susținem și pasiunea pentru manichiura cu ojă semipermanentă

Oja semipermanentă reprezintă varianta cea mai rapidă pentru a putea avea unghii îngrijite și colorate o perioadă mai lungă de timp! Aceasta este o opțiune tot mai des aleasă de persoanele care au unghii mai scurte, sau nu pot opta pentru varianta cu gel din diverse motive. Timpul necesar pentru a realiza o manichiură cu ojă semipermanentă este mai scurt, se depune minim de efort, iar rezultatul este minunat.
Dacă timpul nu îți permite să mergi la salon, NailsUp îți oferă produsele necesare pentru a realiza manichiură cu ojă semipermanentă, acasă. La început, e nevoie de răbdare și puțină îndemânare, dar cu timpul vei acumula experiență și va fi tot mai ușor. Îți punem la dispoziție, produse calitative, alese cu grijă. Kiturile noastre cuprind toate produsele și ustensilele necesare pentru a face o lucrare completă, acasă.
Read more

App APKs